CREATE     A PERSONAL     GIFT

Houd jij ook zo van dingen doen waarbij je je geest kunt ontspannen en prikkelen tegelijkertijd? Deze doe modus zorgt ervoor dat je in het moment zit en zo plezier kan beleven, klinkt aantrekkelijk toch? Een paar uurtjes plezier maken met gelijkgestemden. Elkaar inspireren, motiveren, het delen van creativiteit en persoonlijke verhalen. Allemaal ingrediënten waar je blij van wordt en voor mij de reden is waarom ik deze workshops geef. Ook deel ik graag een stukje van mijn creatief denken en doen met jou.

 

Deze workshops zijn geschikt voor volwassenen die het leuk vinden creatief bezig te zijn en open staan voor een stukje persoonlijke ontwikkelingmaar wel met een lage drempel.

Het samen doen met plezier en elkaar inspireren staat dan ook voorop!

 

De groep bestaat momenteel uit max 4 personen waardoor er genoeg ruimte en persoonlijke aandacht is tijdens het creëren in de sfeervolle creatieve studio

 

Er bestaat ook de mogelijkheid tot een privé workshop denk bv aan een vriendinnen/vrienden uitje met een max van 4 personen. Deze kunnen buiten de agenda om worden afgesproken op een vrijdag, zaterdag of zondag middag of avond met als extra mogelijkheid een borrelplank met wijn.

Contact mij voor de mogelijkheden en prijzen.

Hieronder vindt je het aanbod en de agenda

-workshop vision/dreamboard

-workshop persoonlijke wenskaart

Binnenkort ...

workshop moeder/dochter

workshop vision/dreamboard

Binnenkort hieronder

de hele agenda
van Oktober 2020

Inschrijven

Vision/dreamboard
volwassenen
Min/max 4 pers

prijs €60,00

Maandag

21 september 2020

avond 19:30 - 23:00

Zondag

11 oktober 2020

middag 13:30 -17:00

Droom jij je leven of zou je willen leven als in je dromen?

Dit is de inhoud:

Een creatieve workshop waar je zichtbaar maakt wat je dromen/doelen zijn, dat wat er bewust maar vaak ook onderbewust al aanwezig is.

Door op deze manier je dromen wensen en of de positieve dingen zichtbaar te maken die vreugde geven in het leven zul je daar beter naar kunnen leven. Misschien kan dit zelfs het laatste duwtje in de rug zijn richting jouw grote droom!

Zo gaan we dat doen:

We doen dit door middel van het maken van een collage. In deze workshop gaan we beeldmateriaal verzamelen, knippen, plakken, illustreren en of schrijven. Het is aan jou welke creatieve skills je in wil gaan zetten.

THE FUTURE BELONGS TO THOSE WHO BELIEVE IN THE BEAUTY OF THEIR DREAMS

De focus ligt op:

Tijdens deze workshop leggen we de focus op de positieve werkelijkheid en het zichtbaar maken van jouw verlangens.

Dit levert het je op:

Het zal je leren anders te kijken en daardoor anders te doen en te leren waarderen dat wat er al is. Dit beeld gaat je helpen richting te geven waar en wie je wilt zijn voor nu en in de toekomst en is bovendien een prachtig kunstwerk om op een dagelijks zichtbare plek te hangen wat je helpt te herinneren wat jouw visie is.

Doe je mee?

Sta jij open voor een stukje persoonlijke ontwikkeling middels het maken van plezier en het inzetten van je creativiteit?

 

You don’t have to see the whole staircase just take the first step

Neem jij die eerste stap? schrijf je hierboven in!

 

Inclusief materiaal

(tip: heb je zelf iets wat je erin wilt verwerken, neem dit mee)

Thee en homemade taart

 

Max/minimale deelname 4 pers voor het behouden van een persoonlijke sfeer. Geen ervaring vereist, laagdrempelig en geschikt voor iedereen die open staat voor een stukje persoonlijke ontwikkeling

 

Inschrijven hierboven

 

 

workshop persoonlijke wenskaart


Inschrijven

€ 60,00 p.p

kleine groepjes momenteel

max 4 pers

Dinsdag 29 September 2020

avond 19:30 - 23:00

Zondag  4 oktober 2020

middag 13:30 - 17:00 VOL

Donderdag 8 oktober 2020

avond 19:30 - 23:00

 


Dit is de inhoud

Tijdens deze workshop gaan we een kaart maken met het beeld en

of tekst die jijzelf creëert, welke we na het ontwerpen onder begeleiding gaan digitaliseren tot een echte wenskaart.

Dit is het doel

De wenskaart die je gaat maken heeft een persoonlijke doel, het kan zijn voor een bijzondere viering of als uitnodiging voor je eigen verjaardag of evenement. Zelfs het geboortekaartje van je kindje, hoe leuk is dat!

Je kunt de kaart ook maken vanuit je bedrijf, een persoonlijke boodschap die jij je klant wilt meegeven of bv je zelf ontworpen visitekaartje. Een kaart om reclame te maken voor bv je social media account. Of als een persoonlijk cadeaulabel als je een winkel hebt.

Persoonlijk is zeker ook mooi voor de andere kant van het leven.... een bijzondere kaart voor iemand die ziek is of zelfs ongeneeslijk ziek is en je de herinneringen wilt delen die je samen hebt gemaakt, een echt liefdevol gebaar!


 Zo gaan we dat doen

Maak je eigen ontwerp het kan dmv illustreren, tekst of collage of een combinatie ervan. Ontwerp ook de achterkant en zet hier je website link, socialmedia adres of een persoonlijke boodschap op.

We gaan dit ontwerp fotograferen of inscannen en zal ik deze voor jou in de computer vormgeven tot een wenskaart.

Dit levert het je op

Een echte professionele wenskaart met je persoonlijke handtekening.

Je krijgt het digitale bestand toegestuurd en ongeveer een week na de cursus krijg je 2 persoonlijke papieren wenskaarten thuis gestuurd.

 

Inclusief materiaal

(tip: heb je zelf iets wat je erin wil verwerken neem dit mee)

*Thee en Homemade zoetigheid

Digitaal bestandje van je kaart

2 papieren wenskaarten volgens eigen ontwerp
*Er is een mogelijkheid tot na bestellen als je een zakelijk doel hebt of als je er meerdere nodig hebt als dit een uitnodiging betreft.

 

Inschrijven hierboven

 

Er bestaat ook de mogelijkheid tot een privé workshop denk hierbij bv aan een vriendinnen/vrienden, buren of zussen uitje met een max van 4 personen. Deze kunnen dan buiten de agenda om worden afgesproken Contact

*Tijdens de workshop  serveer ik thee  met zelfgemaakte taart.

*Tijdens de speciale privé workshops is wijn en een borrelplankje een optie. Wil je een aanvraag doen vraag naar de mogelijkheden en kosten Contact

Ervaringen ... 

Elke: Super leuk! Heerlijke sfeer, mooie muziek, mooie dingen maken...ik heb genoten. Dankzij jou, dankzij deze workshop heb ik mijn creativiteit weer kunnen laten stromen.

 

Lucky: Hé─Śl leuk! Perfect verzorgd, gezellig, veel inspiratie. Ik kom zeker nog een keer.

 

Irma: Wat een gave workshop, ik werd steeds enthousiaster! Het inspireerde mij om stil te staan wat nu belangrijk is in het leven.

 

Gerda: Heerlijke muziek, lekkere taart, mooie studio, inspirerende workshop leidster. De workshop was leuker dan ik had verwacht!

 

Larina: Verrassend en inspirerend en goed verzorgd! Ook fijn dat je tips aanreikte en met voorbeelden kwam. Ik ga nog lang naar mijn kunstwerk kijken.

 

Astrid: Super leuk! Jouw inzicht motiveerde mij.

 

Akkemé: Kon nog wel doorgaan. Tijd vliegt omdat het zo leuk is!

 

Mariëlle : Aangename verassing, heel erg leuk! Ik heb behoefte aan rust en dat blijkt nu zelfs ook uit mij kleurkeuze.

 

Idris : Er kwam meer uit dan ik van te voren dacht, een stukje bewustzijn en inspiratie voor de toekomst.

 

Lidy : vond het een super ervaring!

 

Ank : heel leuk en zeker voldoende inspiratie en motivatie ervaren.